Menu
Nieuws

Bedrijfsweekend met collega’s – Site Tip

Wilt u samen gebruik maken van een leuk bedrijfsweekend met uw collega’s ? Wilt u het bedrijfsweekend combineren met verschillende activiteiten? Dat is uiteraard mogelijk! www.bedrijfsweekend.tips geeft u een aantal mogelijkheden om samen met uw collega’s gebruik te maken van een leuk en onvergetelijk bedrijfsuitje. Of u nu opzoek bent naar een dag of naar een weekend, op deze site is alles mogelijk.

Wat dacht u van een bedrijfsuitje in de sneeuw? Dit arrangement bestaat uit diverse onderdelen.  Het krijgen van les voor beginners of zelfstandig van de pistes. Heerlijk eten en drinken en natuurlijk kan de apres ski niet ontbreken!

Zijn u en uw collega’s dol op escape rooms? Speciaal voor alle Escape Room liefhebbers hebben wij een 3 daags teamweekend samengesteld waarbij meerdere escape games aan bod komen. Samen met de authentieke dorpen Giethoorn en Blokzijl en cultureel erfgoed Maatschappij van de Weldadigheid op steenworp afstand biedt dit villapark voor ieders wat wils.

Als u graag met uw collega’s gebruik maakt van een actief bedrijfsweekend dan kunt u genieten van het buggyrijden, bowlen en ribs & wings eten op de Veluwe. Een stoer uitje wat zeker geschikt is voor een actief teamuitje. U blijft slapen in een prachtige groepsaccommodatie die van alle gemakken voorzien is.

Ik wens u alvast veel plezier met uw volgende bedrijfsweekend!