Menu
Nieuws

Leuk bedrijfsuitje voor de winter

Een leuk bedrijfsuitje voor de winter kunt u bij ons vinden! Wellicht is dit bedrijfsuitje in Giethoorn een optie voor u en uw team?

Giethoorn is opgeschrikt door een moord op de uitbater van een van zijn hotels. Lukt het jullie om de moord op te lossen tussen de gangen door van een heerlijk Build-your-Own-Burger menu? Een heerlijk bedrijfsuitje in het centrum van Giethoorn.

Leuk bedrijfsuitje voor de winter

Giethoorn is opgeschrikt door een moord op de uitbater van een van zijn hotels. Lukt het jullie om de moord op te lossen tussen de gangen door van een heerlijk Build-your-Own-Burger menu?

Het unieke Build-your-own-burger of Hotdog in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils.

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. Daarnaast beschikt de locatie over een terras aan twee kleine haventjes die uitmonden aan het meer.

Het programma

U wordt ontvangen in het eetcafé in Giethoorn met een consumptie naar keuze (exclusief). Daarnaast wordt het menu aan u overhandigd. Vervolgens krijgt u uitleg van het Virtual reality moordspel en begint u met de eerste ronde.

De tweede ronde van het moordspel begint als de soep genuttigd is. Aansluitend aan de tweede ronde wordt het hoofdgerecht geserveerd.

De derde ronde van het spel wordt afgesloten met een Dame blanche of 3 bollen schepijs van Carte d’Or. Na te hebben genoten van het dessert, maakt u zich op voor de finale van het moordspel!