Menu
Nieuws

Teamdag op het water – Wedstijd zeilen

Teamdag op het water? Beleef een spannende dag op het IJsselmeer en daag uw collega’s eens uit voor een wedstrijd op het water met authentieke botters!

Teamdag op het water – Wedstrijd zeilen

Teambuilden wedstrijd zeilen op echte Spakenburgse botters is een belevenis voor iedereen. Een bijzondere ervaring voor jong en oud. Daarom zijn dagtochten met een botter bij uitstek geschikt voor teambuilden.

De authentieke botters

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek. Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven. De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

Programma voorbeeld teamdag op het water – wedstrijd zeilen

Om 10:30 uur wordt u ontvangen met een kopje koffie en/of thee met cake in Spakenburg.  Daarna vertrekt u uit de haven en om 12:00 uur begint de palingrace. Om 12:30 uur krijgt u een schippers borrel met verse haring en aansluitend kunt u genieten van de lunch. Om 13:30 uur ontvangt u koude hapjes aan boord en om 16:00 uur is de race ten einde. U bent rond 17:00 uur weer terug in de haven en kunt u na borrelen en aansluitend genieten van het luxe diner buffet.

Twijfel niet en ga samen met uw collega’s de uitdaging aan en beleef een onvergetelijke dag met ons teamdag op het water – wedstrijd zeilen.