Menu
Nieuws

Familie bedrijfsfeest organiseren – 3 TIPS

Een Familie bedrijfsfeest Organiseren is niet altijd even makkelijk. Ik heb voor u onderstaand 3 TIPS om een Familie bedrijfsfeest te organiseren.

Unieke Palingrace op botters

Boek een competitieve zeildagtocht met unieke Botters. Een ware belevenis op het Veluwemeer. Een team bestaat uit maximaal 12 personen per Botter. Er kunnen meerdere schepen tegelijk varen. De Palingrace is een evenement waar verschillende bedrijven tijdens het zeilseizoen aan deelnemen.

Familie bedrijfsfeest organiseren in Giethoorn

Genieten van een Rondvaart of Fluistertocht door het bijzondere en unieke waterdorp Giethoorn. Tevens heeft u na de vaart tijd om het dorp te voet te ontdekken en u sluit dit bedrijfsuitje af met een heerlijk buffet of een gezellige barbecue inclusief 2 uur durend drankarrangement. Een compleet verzorgd dagje uit met de collega’s. Tevens biedt Giethoorn met haar heel eigen culturele geschiedenis en waterrijke omgeving een scala aan recreatieve mogelijkheden.

Trekker toeren door het Sallandse platteland

Tijdens dit leuke arrangement gaat u samen gebruik maken van verschillende originele activiteiten. U gaat onder anderen Rat slaan en schieten, wie de rat raakt heeft een punt. Daarnaast gaat u Hooivork darten. Het dartbord is vervangen door vakken op de vloer. Tevens neemt u het tegen elkaar op met de kruiwagen race en bent u afhankelijk van uw teamleden. Tot slot gaat u Klompmikken, dat is een Hollandse variant van Curling.