Het zakelijke netwerk van BUSINESSBOOKERS bestaat uit een groot aantal websites met sterke merken. We investeren in content en distributiekanalen om de doelgroep te ontmoeten. Een netwerk met veel marketingkracht op het WEB. Binnen dit netwerk zijn er veel  mogelijkheden om de diensten en/of producten van uw bedrijf te promoten. Het netwerk van BUSINESSBOOKERS wordt ondersteund door een grote groep krachtige ondernemers.

Join the club van samenwerkende ondernemers !

Netwerk Marketing

Ons zakelijk netwerk bevat nu meer dan 2000 web concepten.

Sites om uw arrangementen te promoten en te boeken, zoals Vergaderen.nl en Feest.nl . Sites om uw locatie te promoten  via storytelling, zoals Congres.nl en Zakelijk.nl . Wij  beheren en investeren in veel social media kanalen en hebben een groot bestand aan terugkerende boekers die ons gebruiken om locaties te zoeken en boeken. Uw bedrijfspresentaties plaatsen we ook op Congrescentrum.nl en bijvoorbeeld Vergaderruimte.nl of trainingslocatie.nl

Doelgroepmarketing

Wij richten ons op doelgroepen die betrokken zijn bij beslissingstrajecten. Zo bewerken wij de Directiesecretaresse , de p & o afdeling en de personeelsvereniging.

Focus op de boeker

Marketing richt zich niet op 1 merk maar ook op marktsegmenten. Bereik koop je niet meer in maar verkrijg je door participatie. Ondernemingen worden uitgever van hun eigen producten en diensten en luisteren naar en onderzoeken de wensen van hun klant. In deze zeer dynamische wereld winnen alleen zeer dynamische en innovatieve bedrijven die op tijd bij schakelen om op het juiste spoor te blijven.

Samenwerken ? Meer informatie vindt u op Partnership.nl .

Direct contact ? Bel 088-5405811