Menu

Het zakelijke netwerk van BUSINESSBOOKERS bestaat uit een groot aantal websites met sterke merken. We investeren in content en distributiekanalen om de doelgroep te ontmoeten. Een netwerk met veel marketingkracht op het WEB. Binnen dit netwerk zijn er veel  mogelijkheden om de diensten en/of producten van uw bedrijf te promoten. Het netwerk van BUSINESSBOOKERS wordt ondersteund door een grote groep krachtige ondernemers.

Join the club van samenwerkende ondernemers !

Sites om uw arrangementen te promoten en te boeken, zoals Vergaderen.nl en Feest.nl . Sites om uw locatie te promoten  via storytelling, zoals Congres.nl en Zakelijk.nl . Wij  beheren en investeren in veel social media kanalen en hebben een groot bestand aan terugkerende boekers die ons gebruiken om locaties te zoeken en boeken. Uw bedrijfspresentaties plaatsen we ook op Congrescentrum.nl en bijvoorbeeld Vergaderruimte.nl of trainingslocatie.nl

Wij richten ons op doelgroepen die betrokken zijn bij beslissingstrajecten. Zo bewerken wij de Directiesecretaresse , de p & o afdeling en de personeelsvereniging. Samenwerken ? Meer informatie vindt u op Partnership.nl .

Direct contact ? Bel 088-5405811

Christel

Christel Gieling
Directeur Eigenaar