Menu

Badhotel Scheveningen, één van onze partners ....

“Businessbookers staat wat ons betreft voor professionaliteit en accuratesse. Een dynamische onderneming met een gezonde ambitie zich verder te ontwikkelen, dat trots mag zijn op haar team van vriendelijke, gemotiveerde medewerkers.”

Richard Nan Congreshotel Zuiderduin, één van onze strategische partners ..

‘Al meer dan 20 jaar een krachtige, creatieve en betrokken partner in onze marketing richting de zakelijke markt. ’

Ellen Warnas – Sales & Marketing Manager Kontakt der Kontinenten

 Je hebt intermediairs en je hebt Businessbookers.’

  ‘Zoeken – vinden – boeken kan via het portaal, maar ook via de medewerkers van Businessbookers. Zij weten als geen ander de wensen uit te vragen, denken mee en kunnen goed inschatten welke locatie geschikt is voor de aanvrager. Kortom: een prettige samenwerkingspartner’.

Ton Hendriksen Commercieel manager

Voor velen onnavolgbaar maar Businessbookers is een mooi en creatief bedrijf  waar ik al enige jaren succesvol de zakelijke markt mee bewerk.

Senno GeertsemaRietstulp

Ik werk al meer dan 20 jaar samen met Recreatief.nl, ben ook met Businessbookers gaan samenwerken. Dit bevalt me sinds de start en bezorgt me mooie zakelijke reserveringen.

Wilco Verschuren – Binnenhof
Ik ben direct toen ik voor mijzelf begon met Businessbookers gaan samenwerken. Ik kende deze prettige partner al uit de tijd dat ik nog in loondienst werkte. De samenwerking loopt alweer 6 jaar en de eerste helft van 2022 breken we samen alle records.

Uw Referentie ? Wij zijn er altijd voor u, en elk jaar krachtiger. Laten we afspreken en een partnership opstarten.