Menu
Nieuws

Tijd voor teambuilding?

Is het weer tijd voor teambuilding?  Tijdens dit Teambuildingarrangement hebben de deelnemers na aankomst keuze uit zelfstandig skiën of snowboarden. Op nog geen 3 uur reisafstand het optimale wintersportgevoel beleven met uw collega’s. Daarnaast beschikt het skioord over 260 moderne sneeuwkanonnen. De sneeuwkanonnen kunnen ingezet worden om de natuur een handje te helpen. Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Tijd voor teambuilding?

Het arrangement bestaat uit diverse onderdelen zoals het krijgen van les voor de beginners of zelfstandig van de pistes. Maar ook gezamenlijke groepsactiviteiten met heerlijk eten en drinken kan de apres ski niet ontbreken!

Samen met uw team ook overnachten?

Sauerland heeft de beschikking over prachtige overnachtingsaccommodaties met voor elk wat wils. Daarnaast bieden wij u een speciaal geselecteerde accommodatie aan. Ook kunnen wij aan de hand van uw wensen een overnachting accommodatie op maat verzorgen.

Het Teambuilding programma

Na aankomst op locatie ontvangt u de materialen en kunt u kiezen tussen ski of snowboard les. U kunt ook zelfstandig de piste verkennen. Na een goed verzorgde lunch kunnen de beginners en de gevorderden zelfstandig de piste verkennen. De middag wordt spectaculair afgesloten tijdens het sleeën. In de avond wordt er een heerlijk diner verzorgd in het restaurant van het hotel. In de ochtend kunt u gebruik maken van een goed verzorgd ontbijtbuffet.