Menu
Nieuws

Feest met collega’s in Brugge met nachtje weg

Feest met collega’s in Brugge met nachtje weg! Voor de ultieme Middeleeuwse sensatie gaat u naar Brugge. De gehele binnenstad is een sprookje! De fantastisch bewaard gebleven stad schopte het al eens tot culturele hoofdstad van Europa. Terrassen zijn er in overvloed. Vooral aan de markt en de Burg. Wij verzorgen een  bijzonder programma om Brugge op een originele manier te ontdekken.

Feest met collega’s in Brugge met nachtje weg 

Brugge is een ideale bestemming voor een groepsreis. Er zijn talloze excursiemogelijkheden en groepsactiviteiten te organiseren in een historische sfeer. Daarnaast is de stad Brugge overzichtelijk, compact en op een acceptabele reisafstand vanuit Nederland.

Middeleeuws Spektakel in Brugge

Het Middeleeuws Spektakel Brugge is een stadswandeling die u terugbrengt naar de 15e eeuw. Na het bezoeken van een bierbrouwerij en het proeven van huisgebrouwen bier, kunt u de stad op eigen gelegenheid verkennen. ’s Avonds kunt u genieten van een Magic Diner met een Stand Up Show en de avond afsluiten in de bar van het hotel of een gezellig kroegje in Brugge. De volgende ochtend wordt het programma afgesloten met een boottocht over de grachten van Brugge. Het is een prachtige manier om de historische stad te verkennen en te genieten van het Bourgondische leven.

Overnachtingsmogelijkheden

Wij hebben een langdurige samenwerking met verschillende hotels in het centrum van Brugge. Deze hotels zijn voornamelijk gelegen in het hart van de stad, waardoor alle activiteiten op loopafstand van elkaar zijn. Het arrangement is gebaseerd op 2-persoonskamers, maar op verzoek kunnen we ook 1-persoonskamers voor u reserveren. Als u op zoek bent naar een dagje strand naast de stad, ligt Oostende aan de Belgische kust op slechts 20 minuten afstand. Het is zeker aan te raden om een overnachting aan de kust te boeken als u een dag in de stad wilt combineren met een stranduitje.

Feest met collega’s in Brugge met nachtje weg!

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijk.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850