Menu
Nieuws

Vergaderen aan de Haven op een Kasteel

Vergaderen aan de Haven op een Kasteel in Coevorden. Op zoek naar een unieke locatie voor u zakelijke bijeenkomst? Dit 4-sterren hotel ligt op slechts 75 meter lopen van het Kasteel in het oude graanpakhuis De Vlijt en heeft een prachtige ligging aan de haven van Coevorden. Het 100-jarige graanpakhuis is in 2011 verbouwd tot modern hotel. Een bijzondere locatie voor een 32 uurs vergadering.

Vergaderen aan de Haven op een Kasteel

In dit Kasteel staat de gast centraal. Dit ziet u ook terug in de menukaart, we hebben een grote variëteit aan mogelijkheden van een informele Kasteelburger tot een 5 gangen diner. Tevens is dit Kasteel de ultieme omgeving voor miniconferenties, vergaderingen en besloten business meetings. Hierbij kunt u gebruik maken van alle prachtige zalen die het Kasteel rijk is. De capaciteit van onze 11 zalen varieert tussen de 2 en 150 personen.

De faciliteiten en de hotelkamers

In het hotel is er gekozen voor een informele sfeer, de lobby is ingericht als huiskamer en gaat naadloos over in de inrichting van ons restaurant. Tevens is er gekozen voor een mix van hedendaags vormgegeven meubels door te kiezen voor natuurlijke materialen.

De kamers zijn voorzien van alle luxe zoals een heerlijk bed, regendouches en in de hogere categorie regendouche en bad. Natuurlijk heeft u een minibar die wij naar wens kunnen vullen, kunt u tv kijken vanuit bed en is er kosteloos gebruik te maken van draadloos internet.

Vergaderen op een prachtig kasteel

Het hotel is in het centrum van dit oude vestingstadje gelegen. In de omgeving van Coevorden, onderdeel van de provincie Drenthe, zijn verschillende landschappen aanwezig waar u heerlijk kunt fietsen na uw zakelijke bijeenkomst. Zo ligt ten noorden van het stadje het lommerrijke streekdorp Dalen tevens zijn er natuurgebieden van het Bargerveen.