Menu
Nieuws

Bedrijfsfeest – SITE TIIP

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort. Met een uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen. Neem een kijkje op www.bedrijfsfeest.tips.

Onderstaande arrangementen kunt u op onze website: www.bedrijfsfeest.tips tegenkomen:

Bedrijfsfeest op de Veluwe – groepsuitje met GPS en GSM

Een groepsuitje met een spel waarbij verschillende facetten van oriëntatie en visuele hulpmiddelen aan de orde komen. Tevens staat samenwerking hierbij voorop. Alle opdrachten zullen in teamverband uitgevoerd dienen te worden. Ideaal groepsuitje voor teambuiling.

Cocktail & Covers – Een feestavond met Smaak

Altijd al willen weten hoe je een heerlijke cocktail kunt maken of altijd al willen meezingen met leuke hits? Met Cocktail & Covers heeft u een spraakmakend feestconcept in handen.  De locatie kunt u zelf bepalen, maar wij hebben ook diverse locaties in ons bestand voor een onvergetelijke feestavond.

ALL-IN Bedrijfsuitje in Giethoorn – Inclusief Varen, Eten en Drinken

Genieten van een Rondvaart of Fluistertocht door het bijzondere en unieke waterdorp Giethoorn. Na de vaart heeft u de tijd om het dorp te voet te ontdekken. Tevens sluit u dit bedrijfsuitje af met een heerlijk buffet of een gezellige barbecue inclusief een drankarrangement. Een compleet verzorgd dagje uit met de collega’s. Giethoorn biedt met haar heel eigen culturele geschiedenis en waterrijke omgeving aan recreatieve mogelijkheden. Daarnaast loopt er een fraai fietspadennet door de prachtige omgeving.