Menu
Nieuws

Meerdaagse vergadering in Montferland – 3 TIPS

Op zoek naar een locatie geschikt voor uw meerdaagse vergaderbijeenkomst? Ik heb voor u 3 TIPS voor een meerdaagse vergadering in Montferland.

32-uurs vergaderarrangement in Zeddam

Wij bieden dit 32-uurs vergaderarrangement met de mogelijkheid om een gezonde break in het bos in te plannen. Het hotel is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland. . Een ideale omgeving om in alle rust te vergaderen. Het hotel beschikt over 49 hotelkamers, 7 multifunctionele zalen en een bibliotheek. De bibliotheek biedt ruimte voor 4 tot 16 personen. Vergadert u graag met meer personen dan is dit mogelijk in een van de andere zalen. De capaciteit van de grootste zaal is 350 personen.

Meerdaags vergaderen op een verbouwde boerderij

Door de unieke ligging van dit hotel is het hotel makkelijk te bereiken, ook met het openbaar vervoer. Deze locatie beschikt over 3 veelzijdige vergader ruimtes die geschikt  zijn voor zakelijke bijeenkomsten. De tjilpende vogels, een loeiende koe of gewoon een ouderwetse wekker. Het is heerlijk wakker worden in Vethuizen, vlakbij Doetinchem. Geniet na een heerlijke douche van het uitgebreide ontbijtbuffet en begin fris aan de dag.

Meerdaags vergaderen in Lengel

Dit is een prachtige accommodatie voor uw zakelijke bijeenkomst. De vergaderruimte bevindt zich op de bovenste verdieping. Deze accommodatie beschikt over slaapplaatsen voor 10 a 12 personen. U kunt de gehele locatie af huren voor optimale privacy. In het huis bevindt zich een gezellige gastenkamer met een comfortabele bank, een eettafel en een openhaard. De tuin heeft een houtkachel die tijdens frisse avonden voldoende warmte geeft. Zo kunt u nog even na genieten van de dag met een glas wijn.