Menu
Nieuws

Zakelijke bijeenkomst in een sfeervolle buitenplaats

Zakelijke bijeenkomst in een sfeervolle buitenplaats

Zakelijke bijeenkomst in een sfeervolle buitenplaats. Deze buitenplaats, gelegen midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in Driebergen, biedt de perfecte locatie voor uw volgende zakelijke bijeenkomst.

Centraal gelegen, goed bereikbaar en omringd door prachtige natuur, biedt deze vergaderlocatie rust en ruimte voor een productieve vergadering, congres, training of andere zakelijke evenement. De locatie is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg en heeft voldoende parkeergelegenheid.

De vergader- Congresruimtes

De vergader- en congresruimtes zijn modern ingericht en voorzien van de nieuwste technologie, zoals een beamer, geluidinstallatie en een flip-over. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar, variërend van kleine vergaderruimtes tot grote zalen, die geschikt zijn voor grotere groepen.

Vanuit de zalen kijkt u uit op het groen en bijna allemaal beschikken ze over een privé terras. Ideaal om met mooi weer in kleine subsessies te werken of een frisse neus te halen. Bijzondere voordelen dus!

Daarnaast beschikt de buitenplaats over een restaurant waar u kunt genieten van heerlijke gerechten en een uitgebreide wijnkaart.

Recreatieve activiteiten

Naast de zakelijke faciliteiten, biedt de buitenplaats ook een aantal recreatieve activiteiten zoals wandelen, fietsen en paardrijden. Dit biedt de mogelijkheid om tijdens de lunchpauze of na de bijeenkomst te ontspannen en te genieten van de prachtige natuur.

Ontdek deze Vergaderlocatie in een sfeervolle buitenplaats!

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850