Menu
Nieuws

Nieuwe vergaderlocatie in Leeuwarden

Deze nieuwe vergaderlocatie in Leeuwarden is een prachtige locatie voor uw volgende bijeenkomst. Deze panden zijn vaak prachtig gerestaureerd en hebben veel historische waarde en karakter. De publieke- en privé ruimtes zijn perfect voor uw bijeenkomst en bieden iets speciaals dat een standaard vergaderruimte niet kan bieden.

Nieuwe vergaderlocatie in Leeuwarden

Deze vergaderlocatie is een prachtig 4-sterren hotel gelegen in het hart van Leeuwarden. Het hotel is gevestigd in een prachtig, historisch pand en biedt een unieke combinatie van historie en modern comfort.

Het hotel beschikt ook over een restaurant waar u kunt genieten van heerlijke gerechten en een uitgebreide wijnkaart. De bar van het hotel is de perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag, met een ruime selectie aan drankjes en hapjes.

De unieke vergaderruimtes

Voor vergaderingen en evenementen, biedt deze vergaderlocatie een aantal ruimtes, variërend van kleinere vergaderruimtes tot grote evenementenruimtes. Deze ruimtes zijn voorzien van moderne technologie en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

De publieke ruimtes zijn perfect voor grotere bijeenkomsten, zoals lezingen, presentaties en recepties. Deze ruimtes zijn vaak voorzien van prachtige plafonds, originele details en grote ramen die veel licht binnen laten. Dit alles zorgt voor een sfeer die echt bijdraagt aan een geslaagde bijeenkomst.

Twijfel niet en kom met uw team naar deze nieuwe vergaderlocatie in Leeuwarden!

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijk.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850