Menu
Nieuws

Congreslocatie centraal in Nederland

Als u op zoek bent naar een congreslocatie centraal in Nederland, dan is onze vergaderlocatie in Doorn, in het hart van de provincie Utrecht, wellicht de perfecte keuze voor u. Gelegen in een rustige en groene omgeving biedt onze locatie een ideale omgeving voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen.

Congreslocatie  centraal in Nederland

Deze vergaderlocatie is omgeven door prachtige bossen en biedt een serene en rustige omgeving. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw vergadering zonder afleiding van de drukte van de stad. Deze congreslocatie beschikt over moderne faciliteiten en technologieën die ervoor zorgen dat uw vergadering vlekkeloos verloopt.

Bij deze congreslocatie hoeft u zich geen zorgen te maken over de catering, audiovisuele apparatuur of de inrichting van de ruimte. Het team van professionals staat klaar om u volledig te ontzorgen en u te helpen bij het organiseren van uw vergadering.

Bovendien biedt deze congreslocatie ook cateringdiensten aan, variërend van eenvoudige koffiepauzes tot volledig verzorgde maaltijden. De cateringdiensten zijn van hoge kwaliteit en worden bereid met verse ingrediënten.

Boek nu deze prachtige locatie voor uw volgende bijeenkomst! congreslocatie centraal in Nederland

Zaalinformatie

Deze veelzijdige locatie biedt verschillende vergaderzalen van verschillende grootte en configuratie, die naar uw wensen kunnen worden aangepast. Tevens biedt deze congreslocatie over maar liefst 20 vergaderzalen, elk uitgerust met de nieuwste audiovisuele apparatuur om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Of het nu gaat om een kleine vergadering of een groot evenement, onze zalen zijn geschikt voor elke gelegenheid.

Alle zalen zijn standaard uitgerust met een beamer, scherm, whiteboard en een flipover. Om ervoor te zorgen dat u uw presentaties en ideeën op een duidelijke en effectieve manier kunt communiceren.

Daarnaast zijn de vergaderzalen niet alleen uitgerust met de nieuwste technologie. Ze zijn ook ingericht met het oog op comfort en functionaliteit. Het creëren van de juiste sfeer en omgeving voor een vergadering is van groot belang. De zalen zijn dan ook zo ontworpen dat u zich op uw gemak voelt en uw focus kunt leggen op de inhoud van uw bijeenkomst.

Overnachten in de bossen

De hotelkamers van deze congreslocatie zijn stijlvol en modern ingericht en biedt de mogelijkheid voor een productieve en ontspannen verblijf. Elke kamer is voorzien van een comfortabel bed, een eigen badkamer, een bureau en gratis wifi, zodat u kunt werken en ontspannen op uw eigen tempo.

De hotelkamers zijn speciaal ontworpen voor zakelijke gasten en zijn daarom geschikt voor 1-persoons gebruik.

Voor uw volgende bijeenkomst is deze congreslocatie centraal in Nederland de juiste plek!

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijk.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 08-5405850