Menu
Nieuws

Avondje uit met collega’s

Een avondje uit te gaan met collega’s? Een avond vol zang, dans en lekker eten! Hoogwaardig theater en het verrassende Gala diner doen u belanden in een andere dimensie. Een unieke avond uit om met collega’s of relaties te beleven.

Avondje uit met collega’s

Geniet van het verrassende Gala Diner in combinatie met een onvergetelijk, avondvullend showprogramma. Door het grote succes van de afgelopen jaren, nu alweer voor het 12de seizoen The Dinnershow. Verwen ook uw personeel, medewerkers, partner, vrienden of familie met een compleet verzorgde avond uit.

De locatie en catering

Studio Gala is een exclusieve locatie voor uw evenement. Wij organiseren bedrijfs- en privé feesten met maar één doel, een blijvende herinnering. Verrassend, inspirerend, anders. Want standaard kan altijd nog! Daarnaast is de catering concentreert op het kwalitatief hoogwaardig verzorgen van eten, drinken en stijlvolle aankleding op maat.

Voor een groot of kleinschalige evenement staan wij met ons professionele team voor u klaar. Daarnaast geven wij  altijd dezelfde persoonlijke en professionele aanpak. Tevens is de afstemming voorafgaand, tijdens en achteraf, is intensief, constructief en staat garant voor kwaliteit.

Een unieke avond uit om met collega’s of relaties te beleven.
Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze unieke ambiance.