Menu
Nieuws

Luxe vergaderarrangement in een eigen villa

Een Luxe vergaderarrangement in een eigen villa. Een prachtige locatie voor een luxe bijeenkomst. Meerdaags vergaderen in de Weerribben. Dit luxe vakantiepark aan het water beschikt over een aparte vergaderzaal maar ook het vergaderen in de unieke watervilla’s is mogelijk. Daarnaast is deze locatie geschikt voor kleine groepen die van veel privacy en luxe houden. Plan uw volgende inspirerende 32-uurs arrangement aan het water in de Weerribben.

Luxe vergaderarrangement in een eigen villa

Meerdaags vergaderen in de Weerribben. Dit luxe vakantiepark aan het water beschikt over een aparte vergaderzaal maar ook het vergaderen in de unieke watervilla’s is mogelijk. Deze locatie is geschikt voor kleine groepen die van veel privacy en luxe houden. Plan uw volgende inspirerende bijeenkomst aan het water in de Weerribben.

Meerdaags Luxe vergaderen in de Weerribben

Laat de auto even voor wat het is. Bij deze bijeenkomst kun je bijna alles doen met je stoere gemotoriseerde sloep. Het park beschikt over 4- en 6-persoonswatervilla’s en een prachtige groepsaccommodatie voor 12 personen. Iedere woning heeft een mooi en ruim terras aan het water met daarnaast een aanlegsteiger. Daarnaast ligt er aan de aanlegsteiger een gemotoriseerde sloep. Hier kunt u tijdens uw verblijf gebruik van maken en daarnaast het natuurgebied ontvangen.(van april t/m november)

Lees hier meer over dit Luxe vergaderarrangement en boek nu!