Menu
Nieuws

Tijd voor een bedrijfsfeest

Het is weer tijd voor een bedrijfsfeest! Op 5 minuten afstand van het Veluwemeer aan de rand van de Veluwe vindt u dit hotel. We bieden diverse activiteiten aan, waaronder ook complete feestavonden met of zonder overnachting. Dus is het tijd voor een feestje samen met collega’s neem dan eens een kijkje op dit arrangement!

Tijd voor een bedrijfsfeest op de Veluwe

Het hotel is gelegen op de Veluwe tussen Harderwijk en Nunspeet op slechts 5 minuten afstand van het Veluwemeer. De centrale ligging in de nabijheid van de A28 maakt het hotel uitstekend bereikbaar. Het hotel beschikt over ruim 150 eigen parkeerplaatsen voor de deur. Voor onze gasten die ons bezoeken met het openbaar vervoer bieden wij een gratis shuttle service aan van en naar station Nunspeet.

Veluwse Huyskamer

In het restaurant de Veluwse Huyskamer luncht of dineert u met het gevoel van de voormalige boerderij.  Tevens worden er gerechten geserveerd met zoveel mogelijk producten uit de directe omgeving. Klaar met de meeting? Drink een biertje van de tap met uw collega’s. Met mooi weer zit u lekker op ons terras.

Overnachten op de Veluwe

Het hotel beschikt over 91 sfeervolle 2-persoonskamers  en voor grotere groepen beschikt het hotel over een luxe Villa!

Tijd voor een bedrijfsfeest!