Menu
Nieuws

Vergaderlocatie aan het water

Een vergaderlocatie aan het water is zeker een aanrader voor uw bijeenkomst! Een vergadering aan het water is een unieke beleving staat tevens garant voor een succesvolle bijeenkomst.  Onderstaand heb ik voor u 3 TIPS voor een prachtige locatie voor uw bijeenkomst.

Vergaderlocatie aan het water in Loosdrecht

Door de ideale ligging aan de oevers is dit moderne hotel in Loosdrecht de perfecte uitvalsbasis voor uw zakelijke bijeenkomst. Daarnaast beschikt het hotel over 12 multifunctionele vergaderzalen die voor elke gelegenheid inzetbaar zijn. De zalen bieden in totaal een capaciteit voor 130 personen. Tevens worden er tal van faciliteiten aangeboden, waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Vergader in uw privé villa aan het water in de Weerribben

Meerdaags vergaderen in de Weerribben. Dit luxe vakantiepark aan het water beschikt over een aparte vergaderzaal maar ook het vergaderen in de unieke watervilla’s is mogelijk. Deze locatie is geschikt voor kleine groepen die van veel privacy en luxe houden. Plan uw volgende inspirerende bijeenkomst aan het water in de Weerribben.

Vergaderlocatie met uitzicht op het water van Friesland

Deze vergaderlocatie is gelegen in het Friese watersport en schaatsdorp midden in Nationaal Park De Alde Feanen. Daarnaast is dit natuurpark een uniek gebied met veel natuur en cultuurhistorie. Tevens door het vele afwisselende groen, is het landschap een prachtig gebied om tot rust te komen.

Vergaderlocatie aan het water