Menu
Nieuws

Centraal vergaderen op een mooi landgoed

Centraal in Nederland vergaderen op een mooi landgoed. Vergaderen op een van onze mooie locaties centraal in Nederland. Onderstaand heb ik voor u 3 TIPS voor een centrale vergaderdag op een mooi landgoed.

Centraal vergaderen op een mooi landgoed

Kom naar de Veluwe en vergader op een authentiek landgoed met een historische ambiance. Bovendien kan deze locatie u mogelijk fascineren door zijn natuur. Tevens is het historisch landgoed gelegen aan de noordkant van Arnhem en ligt in de groene rand van de Veluwe. Het landhuis is gebouwd in 1746 als buitenverblijf van Arnhemse notabelen.

Het landgoed de plek voor zakelijke bijeenkomsten.

Vergaderen op een rustgevend landgoed

Een bijzondere plek voor succesvolle bijeenkomsten. Het rustgevende landgoed brengt inspiratie. De creatieve interieurs in het sfeervolle hotel prikkelen zijn eigentijds. Tevens voelt de gastvrijheid vanzelfsprekend. Tussendoor of na een intensieve dag is het prettig even met iets heel anders bezig te zijn. De natuur in bijvoorbeeld!

Vergaderarrangement in de bossen van Lage Vuursche

Stijlvol en inspirerend vergaderen in de bossen bij Utrecht. Gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van de Lage Vuursche. Tevens op nog geen 15 kilometer van Utrecht en 35 kilometer van Amsterdam. Duurzaam ondernemen speelt een centrale rol binnen de organisatie.  Tevens biedt deze vergaderlocatie heeft 85 hotelkamers, inclusief 1 kamer voor mindervaliden.