Menu
Nieuws / Vergaderlocaties

Vergaderarrangement op een kasteel in Utrecht

Bent u op zoek naar een inspirerende en goed bereikbare vergader locatie in het midden van het land? Dan bent u van harte welkom om te vergaderen op een kasteel in Utrecht in Zeist. Met dit vergaderarrangement op een kasteel in Utrecht vindt u de ruimte en de rust om samen met uw team intensief te werken. En na afloop van een zware vergaderdag is het heerlijk ontspannen met een goed glas wijn in de bar of op het terras.

Vergaderen in de bossen van Zeist

Prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug biedt deze locatie een uniek decor voor ieder denkbaar verblijf. Het kasteel is 120 jaar oud. Dit kasteel is voorzien van een Bar & Lounge, culinair restaurant, een Bistoria, prachtige kasteeltuin met ruim terras, 3 vergaderzalen en 2 boardrooms.

De multifunctionele vergaderzalen

Dit kasteel beschikt over 3 multifunctionele vergaderzalen, die ook gecombineerd kunnen worden tot een ruimte. Naast deze 3 vergaderzalen biedt het Kasteel 2 bijzondere sfeervolle boardrooms. Deze boardrooms zijn zowel geschikt voor een vergadering als een boardlunch of diner. De boardrooms zijn gelegen in het hart van het kasteel.

Met uw team vergaderen op dit prachtige kasteel ? Dat kan met ons 8-uurs Vergaderarrangement op een prachtig kasteel in Utrecht.