Menu
Nieuws

Meerdaags vergaderen in het bosrijke Montferland

Als u opzoek bent naar een vergaderarrangement bent u hier aan het juiste adres. Meerdaags vergaderen in het bosrijke Montferland. Ik heb voor u onderstaand 3 TIPS voor een meerdaagse vergadering.

Meerdaags vergaderen in het bosrijke Montferland

Meerdaags vergaderen op deze prachtige verbouwde boerderij. Met 3 vergaderzalen, een goed restaurant en 22 comfortabele hotelkamers biedt het hotel alle faciliteiten voor uw meerdaagse vergaderbijeenkomst. Wat is er lekkerder dan na een bijeenkomst heerlijk ontspannen overnachten in een historisch hotel, gevolgd door een uitgebreid ontbijtbuffet, midden in de natuur?

Meerdaagse bijeenkomst in Montferland

Op zoek naar een locatie geschikt voor uw meerdaagse vergaderbijeenkomst? Dan is deze locatie wat u zoekt. Het hotel is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in alle rust te confereren, trainen, vergaderen of workshops te organiseren. De vergaderlocatie in Zeddam beschikt over 7 zalen en de bibliotheek. Tevens biedt de laatste ruimte voor 4 tot 16 personen.

Meerdaags vergaderen in Montferland – 32 uurs arrangement

Maak 2 dagen onbeperkt gebruik van onze vergaderfaciliteiten en geniet van de rust op onze mooie accommodatie. Wanneer u als vergadergroep gebruik maakt van onze locatie is deze exclusief voor u ter beschikking. Daarnaast loopt u gemakkelijk de deur uit voor een mooie wandeling door het prachtige Montferland.