Menu
Nieuws

Geweldige teamdag beleven op de Veluwe

Het is weer eens tijd om samen met uw team een leuke dag te beleven. Wat dacht u van deze geweldige teamdag beleven op de Veluwe?  Segway rijden in het bos, binnen curlen in de activiteitenhal en handboogschieten. Een leuk afwisselend programma dat u al vanaf 10 personen kunt boeken. Voor een gezelschap dat wel eens wat anders wil doen en het ook leuk vindt om een beetje competitie in het programma te hebben.

Stoer dagje uit met collega’s

Deze bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 300 personen. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ’s Winters is het landschap in een diepe winterslaap.

Geweldige teamdag beleven op de Veluwe

De groep gaat 45 minuten de Segway tour beleven! Bij de instructie beloven we al heel veel lol, en de route die we maken is ook prachtig. Misschien komen we wel wild tegen!
Na het segway rijden gaat u naar binnen om te gaan handboogschieten en curlen.
Curling wordt in wedstrijdvorm gespeeld. De groepen worden ingedeeld en de deelnemers krijgen uitleg op de baan. Na afloop volgt een prijsuitreiking met een ingelijste groepsfoto van het winnende team.

Combineer uw teamdag met een overnachting

De bijzondere locatie midden in de Veluwse natuur biedt ook de mogelijkheid te overnachten in een Fins chalet. De chalets liggen aan de rand van het bos bij Dieren op de Veluwe.

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar ’s avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Veel plezier bij uw volgende teamuitje!