Menu
Nieuws

Sfeervolle vergaderlocatie in Zeeland

Bent u opzoek naar een sfeervolle vergaderlocatie in Zeeland? Dan is deze MEGA-ACTIE op een 2-daagse ZEE-SESSIE echt wat voor u! Als u een cursus of conferentie ‘buiten de deur’ wilt organiseren, wilt u geen overbodige zorgen aan uw hoofd. Wat u wél wilt, is ongestoord uw bijeenkomst houden. Met de zekerheid dat aan alles is gedacht.

Sfeervolle vergaderlocatie in Zeeland

Het sfeervolle hotel ligt op een unieke locatie aan de rand van het gezellige centrum van Renesse en op loopafstand van de brede duinen en mooie stranden. De directe omgeving rond het gastvrije Badhotel biedt ongekende mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf.

De vergaderzalen

Badhotel Renesse heeft binnen haar muren verschillende goed geoutilleerde vergaderruimtes. Zakelijk en praktisch ingericht met alle faciliteiten binnen handbereik. Wie kiest voor een klassiek ingerichte, representatieve vergaderruimte bezoekt Villa Westerduin. Weliswaar los van de faciliteiten van het Badhotel maar daarentegen sfeervol en rustiek. Daarnaast is het gehele hotel voorzien van draadloos internet. Bent u met een groter gezelschap? Dan verblijft u in de Noordzee- of Grevelingenzaal.

De hotelkamers

Het Badhotel beschikt over 50 comfortabele hotelkamers. Enkele kamers zijn voorzien van een klein balkon of een dakterras. Wij graag mee met de verdere invulling van uw programma. Daarnaast helpt dit ervaren team u graag met leuke suggesties om uw programma te vervolmaken.