Menu
Nieuws

Vergaderen in de mooie Brabantse steden? Check deze top 3

Vergaderen in de mooie Brabantse steden? Check deze top 3! Onderstaand vindt u onze top 3 vergaderen in een van de mooie Brabantse steden. Ik heb ze even voor u onder elkaar gezet.

Meerdaags vergaderen in Eindhoven

Meerdaags vergaderen in Eindhoven? Dan is deze industriële en artistieke vergaderlocatie met 3 multifunctionele zalen tot maximaal 175 personen wellicht een zeer geschikte congres- en vergaderlocatie voor uw volgende meeting, training of congres. De zalen zijn voorzien van de nieuwste technische apparatuur en bieden volop daglicht door ramen van vloer tot plafond. Daarnaast zijn de zalen gemakkelijk geheel te verduisteren.

Vergaderen in hartje Den Bosch

Meerdaags vergaderen in het centrum van Den Bosch. Slapen in het hart van deze gezellige stad, eten en borrelen in het sfeervolle restaurant en ’s avonds nog even de stad in voor een borrel. Het bezorgen van een warm welkom is hier misschien niet uitgevonden, maar het ligt wel diep in ons DNA verankerd.  Vanzelfsprekend zijn de vergaderfaciliteiten up to date en voorzien van de laatste technische hulpmiddelen. Daarnaast beschikt elke zaal over een speciaal duurzaam lichtplan met led verlichting. Tevens is deze duurzame led verlichting  door de gasten zelf in te stellen in diverse standen en kleuren om de gewenste vergadersfeer te creëren.

Vergaderen in de mooie Brabantse stad – Breda

Meerdaags vergaderen in hartje Breda. Inspirerend vergaderen in een van de sfeervolle vergaderzalen. Smaakvol en gastvrij verblijven in kamers met een hoge standaard. Plan uw volgende bijeenkomst in het gezellige Breda en combineer uw bijeenkomst met een bezoekje aan de stad. Al deze vergaderzalen vindt u op de begane grond. Smaakvolle inrichting met oog voor detail, veel daglicht en openslaande deuren zijn de basis ingrediënten voor een inspirerende bijeenkomst.