Menu
Nieuws

Bedrijfsweekend in Zuid-Limburg beleven

Bedrijfsweekend in Zuid-Limburg beleven met dit fantastisch weekendje weg in het Limburgse Heuvellland. Diverse activiteiten als een fakkeltocht, mountainbiken, zeskamp en pizza bakken.

Bedrijfsweekend in Zuid-Limburg beleven

Alle activiteiten worden begeleid door onze instructeurs op locatie of in de grotten. Een combinatie van de bijzondere activiteiten in de typische Limburgse omgeving. Een Fakkeltocht door de Limburgse heuvellandschap, een uitdagende zeskamp met onder andere bumperball, mountainbiken in de grotten of een standswandeling door Valkenburg en pizza’s bakken in de hout gestookte steenoven.

Typische Limburgse accommodatie

Bij deze prachtige en eenvoudige accommodatie vindt u de perfecte combinatie. Daarnaast is de beslotenheid van een Zuid-Limburgs Heuvelland dorpje en goede verbindingen over weg en spoor. Een plek in het traditionele Limburg waar de kippen nog los rondlopen en de geur van Limburgse vlaai u tegemoet komt.

De accommodatie is een oorspronkelijke carréboerderij midden in een vriendelijke dorpje. Er is veel ruimte voor groepen tot 60 personen, zowel binnen als buiten. Prima voorzieningen, diverse zithoeken, openhaard, slaapkamers voor 2 tot 8 personen en de nodige aanpassingen voor mensen met een fysieke beperking.

Het programma

Aan de hand van uw wensen kunnen we een programma op maat samenstellen. Tevens zijn er diverse originele groepsactiviteiten om Valkenburg op een andere manier te leren kennen. Daarnaast is het ook mogelijk om een touringcar van en naar Valkenburg bij te boeken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Bekijk hier ons arrangement voor nog meer informatie!