Menu
Nieuws

Vergadertip in de bossen van Zeist

Opzoek naar een passende locatie voor uw volgende bijeenkomst? Dan heb ik voor u deze vergadertip in de bossen van Zeist.  Een inspirerende en goed bereikbare vergaderlocatie in het midden van het land!

Vergadertip in de bossen van Zeist

Bent u op zoek naar een inspirerende en goed bereikbare vergaderlocatie in het midden van het land? Wees dan van harte welkom in Zeist! Dit kasteel is perfect gelegen ten opzichte van uitvalswegen en goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Een authentiek en intiem kasteel, verrassende, culinair hoogstaande gerechten en een zorgvuldig samengestelde wijnkaart.

De vergaderzalen

Het kasteel beschikt onder andere over 4 vergaderzalen en 1 boardroom. Daarnaast zijn er enkele flexibele ruimtes die dienst kunnen doen als private, lunch, diner,  borrel-ruimte of als subzaal.

Meerdaags vergaderen op een kasteel

Authenticiteit, persoonlijke gastvrijheid en culinaire verrassingen. Dat staat u te wachten wanneer u een bezoek brengt aan dit kasteel. Prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug biedt deze locatie een uniek decor voor ieder denkbaar verblijf. Daarnaast is het kasteel 120 jaar oud en voorzien van 30 hotelkamers, een Bar & Lounge, culinair restaurant, een Bistoria, prachtige kasteeltuin met ruim terras, 3 vergaderzalen, 2 boardrooms en vanaf het voorjaar 2022 een volledig nieuwe Oranjerie met zowel een Restaurant- als Bistronomie concept.

Boek nu uw volgende bijeenkomst bij deze prachtige locatie in Zeist!