Menu
Nieuws

Vergaderen aan de Noord-Hollandse kust?

Als u opzoek bent naar een vergaderarrangement aan de Noord-Hollandse kust heb ik voor u onderstaand 3 TIPS. Kom samen met uw team vergaderen aan de Noord-Hollandse kust bij een van deze prachtige vergaderlocaties!

Vergaderen aan de Noord-Hollandse kust in Egmond aan zee

Vergaderen en na de meeting even uitwaaien op het strand of relaxen in het wellness center of even een duik nemen in het zwembad. Tevens heeft deze locatie alles in huis voor een uitstekende zakelijke bijeenkomst. Deze locatie gelegen op 100 meter van het strand met 365 kamers en 33 zalen.

32 Uurs Vergaderarrangement in Schoorl Noord-Holland

Voor een zakelijke bijeenkomst kunt u bij deze prachtig gelegen 4-sterren locatie uitstekend terecht. Vergaderen in de Schoorlse duinen in Noord-Holland geeft inspiratie en verenigt het nuttige met het aangename. Daarnaast is dit de ideale accommodatie voor succesvolle bijeenkomsten in een rustgevende en unieke omgeving. Wilt u inspanning combineren met ontspanning? Wij helpen u graag met een outdoor en/of teambuildingactiviteit.

Inspirerend vergaderen vergaderen direct aan het Strand

Vergaderen met de voeten in het zand in Egmond aan Zee. Dit schitterend gelegen strandhotel ligt direct aan het strand. Tevens beschikt deze locatie over uitstekende faciliteiten voor een meerdaagse meeting. Met het strand voor de deur heerlijk om af en toe even een frisse neus te halen en het strand op te lopen.