Menu
Nieuws

Samen met uw collega’s op wintersport

Lijkt het u ook leuk om samen met uw collega’s op wintersport te gaan? Wij bieden verschillende personeelsuitjes aan op onze website: www.personeelsuitjeswintersport.nl

Onderstaand een aantal voorbeeld arrangementen die u op onze website kunt vinden:

Samen met uw collega’s op wintersport – Teambuilding in de sneeuw

Tijdens het Teambuildingarrangement hebben de deelnemers na aankomst keuze uit zelfstandig skiën of snowboarden. Neem deel aan een beginners les of een van de andere leuke activiteiten. Dit programma is inclusief 1 overnachting. Sauerland heeft de beschikking over prachtige overnachtingsaccommodaties. Tevens bieden wij u speciaal geselecteerde accommodaties aan.

Vergaderen in de sneeuw – Een andere kijk op de zaak

Wilt u vergaderen in een witte omgeving? Winterberg is de perfecte locatie! Met nog geen 3 uur reistijd bent u zo op bestemming. Daarnaast kunt u genieten van alle schoonheden die Winterberg te bieden heeft. Tevens worden de dagen afgesloten met een gezellige borrelen in de après-skihut of in het hotel.

Wintersport dagarrangement – personeelsfeest in Winterberg

Een supergoed georganiseerd en betaalbaar personeelsfeest in Winterberg organiseren? Wij organiseren een leuke en een geheel verzorgd arrangement van vertrek tot thuiskomst. Tevens een betaalbaar en onvergetelijk personeelsfeest in Winterberg. Samen met uw collega’s op wintersport!

Voor meer van dit soort leuke personeelsuitjes kunt u een kijkje nemen op onze website: www.personeelsuitjeswintersport.nl