Menu
Nieuws

Plan samen een Leuke Teamdag

De zomervakantie is voorbij en uw collega’s zijn weer op kantoor. Plan samen een leuke Teamdag, want daar is het weer tijd voor.  Op onze website kunt u veel leuke arrangementen vinden voor een onvergetelijk uitje met uw team. Onderstaand vindt u een aantal voorbeeld arrangementen die u op www.Teamdag.nl kunt vinden.

Ontspannend heen en inspannend terug in Giethoorn

In het mooie waterdorp Giethoorn kunt u samen met uw collega’s een leuke en onvergetelijke dag beleven. Met een rondvaartboot een ontspannen tocht maken en de inspanning zit in het punteren door dit fantastische waterrijke dorp. U kunt zowel ’s morgens als ’s middags starten. U begint met een kopje koffie of thee en appelgebak met slagroom bij typische Giethoorn restaurant.

Plan samen een leuke Teamdag aan het strand

Een compleet verzorgde middag met lunch en Beach games naar keuze. Dit Strandpaviljoen in Scheveningen biedt comfort, luxe en een zee aan mogelijkheden. Zelfs bij wat minder goed strandweer is het er goed toeven dankzij de 12 openhaarden en 40 loungebanken. De wuivende palmen en het geruis van de zee maken dat alle gasten zich heerlijk kunnen ontspannen.

2-daags Teamweekend  met Escape Room

2 Dagen genieten van een heerlijk Teamweekend? Leuke activiteiten zijn inbegrepen zoals een escape room en een heerlijke BBQ! Blijf slapen in een unieke lodge. Bent u met een grotere groep? Verblijf dan in één van onze groepsaccommodaties. De Lodges zijn centraal gelegen op het park. Je geniet volop met je gezelschap van wat de natuur te bieden heeft!

Voor uw volgende teamuitje hebben wij zeker een arrangement voor u en uw team! www.Teamdag.nl.