Menu
Congrescentrum / Nieuws

Top 5: Vergaderaanbiedingen in de Achterhoek

Op zoek naar een unieke locatie voor uw vergadering, meeting of congres? Vind de rust en ruimte voor uw vergaderarrangement in de Achterhoek! Bekijk onze top 5:

4-uurs vergaderarrangement – Achterhoeks vergaderen op een prachtige Villa
De villa beschikt over sfeervolle vergaderruimtes, geschikt voor verschillende groepsgroottes. Laat u verrassen door het schitterende monumentale en karakteristieke gebouw.
Prijs: € 25,-

Vergaderen in de natuur – eigenzinnige vergaderlocatie in Lochem
Op zoek naar een unieke locatie voor uw vergadering? Deze eigenzinnige vergaderlocatie is voorzien van alle hedendaagse gemakken en beschikt over een bijzondere ambiance. Door de combinatie van comfortabele hotelkamers, multifunctionele vergaderruimtes, een uitstekende keuken en de aparte ontvangstruimten maakt uw vergadering tot een gegarandeerd succes. Deze locatie is groot genoeg voor meerdaagse trainingen, maar ook besloten genoeg voor een intieme kleine training.
Prijs: € 39,-

Vergaderlocatie in de Achterhoek op een uitgestrekt Gelders landgoed
Het sfeervolle landgoed is dé perfecte locatie voor uw vergaderingen, congressen, trainingsweekenden, conferenties of presentaties. Of u een bijeenkomst voor 2 of 200 personen wilt organiseren, het kan allemaal op ons Landgoed. Er staan 17 moderne, functionele zalen, 11 discussiekamers en een theaterzaal voor grote groepen tot uw beschikking voorzien van airco, daglicht en moderne apparatuur. Mogelijkheid voor outdoor activiteiten.
Prijs: € 39,50 p.p.

Vergaderen in de Achterhoek – 8 uurs aanbieding
Rust en ruimte zijn ingrediënten die zeker bijdragen aan een goed resultaat van uw meeting. Vanuit deze locatie loopt u zo de bossen in, kunt u tussentijds iets actiefs doen, culinair hoeft u zich geen zorgen te maken en dat voor een uitstekende prijs!
Prijs: € 48,50 p.p.

8-uurs vergaderarrangement – Stijlvol vergaderen in Gelderland
Laat u verrassen door het schitterende monumentale en karakteristieke gebouw, het eigentijdse interieur, het professionele personeel maar vooral de relaxte sfeer. De villa beschikt over sfeervolle vergaderruimtes, geschikt voor verschillende groepsgroottes. Het ligt in een prachtig park op 5 minuten loopafstand van het centrum van Doetinchem.
Prijs: € 50,- p.p.

Met hartelijke groet,
Zakelijk.nl