Menu
Nieuws

Dit najaar een congres organiseren?

Als u in dit najaar een congres wilt organiseren kunt u op tijd uw evenement bij ons plannen en een kijkje nemen op www.congrescentrum.nl. Wij zullen contact met u opnemen om al uw wensen te bespreken en samen met u te inventariseren. U ontvangt uw passende offerte dan binnen 1 werkdag.
Onderstaand een voorbeeld wat u op onze website www.congrescentrum.nl kunt vinden.

Het 4-sterren congreshotel in Egmond aan Zee

Zaalinformatie:
Het 4-sterren congreshotel in Egmond aan Zee beschikt over een groot aantal vergader- en conferentiezalen met een oppervlakte variërend van 30m2 tot 1000m2. Hierdoor is het mogelijk om in het hotel vergaderingen en conferenties voor 2 tot meer dan 1500 personen te organiseren. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden, per aantal personen.

Overnachtingsmogelijkheden:
Het hotel beschikt over 365 moderne hotelkamers. Al deze kamers zijn voorzien van bad/douche, toilet, TV en telefoon. Bovendien hebben alle kamers een eigen terras of balkon. In het hotel vindt u tevens 6 luxe suites voorzien van o.a. whirlpool, fitness-douche, minibar en een bureau.

Bereikbaarheid:
Het hotel is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 50 meter van het hotel bevindt zich een bushalte. Vanaf het station vervoert een taxi u rechtstreeks naar het hotel. Het hotel beschikt over een parkeergarage en parkeerdek, beide voorzien van slagbomen.

Dit najaar een congres organiseren in een van de Toplocaties van Nederland

Zaalinformatie:
Door middel van flexibele wanden creëert het hotel verschillende zalen op zowel de 15e en 16e etage. De Panoramazaal op de 15e etage heeft een maximale capaciteit van 100 personen in een theateropstelling. Deze zaal is met behulp van de flexibele wanden ook onder te verdelen in bijvoorbeeld 4 zalen. De 16e etage heeft een maximale capaciteit van 250 personen in een theateropstelling. Deze verdieping is tevens onder te verdelen in 5 zalen.

Het hotel:
Het 4-sterren hotel ligt op een unieke en prominente plek, aan het water, in het centrum van Rotterdam én aan de voet van de Erasmusbrug. De kamers en suites zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het kamertype geeft direct aan welk fantastisch uitzicht u kunt verwachten: de skyline van Rotterdam en de stad.

Bereikbaarheid:
De locatie is gemakkelijk bereikbaar per OV en de auto. Het OV stopt voor het hotel en de omliggende omgeving biedt voldoende parkeergelegenheid, aan de overzijde van het hotel is de Erasmusbrug en Boompjes garage. Door de unieke ligging zijn de gasten ook binnen een paar minuten op het Centraal Station of in het bruisende stadscentrum van Rotterdam!

Voor meer congreslocaties kunt u een kijkje nemen op: www.congrescentrum.nl