Menu
Nieuws

Vergaderen in een voormalige gevangenis

Vergaderen in een voormalige gevangenis. Dit hotel ligt in het centrum van Alkmaar en is geschikt voor uw bijeenkomst. Tevens biedt het hotel verschillende faciliteiten aan voor een vergadering. Het hotel ligt in een bosrijke omgeving en uw wensen staan bij ons centraal.

Vergaderen in een voormalige gevangenis

Met een ligging in het sfeervolle centrum van Alkmaar, nabij de stranden van Bergen en Egmond aan Zee, luchthaven Schiphol en bruisend Amsterdam is ons hotel een perfecte keuze voor uw volgende bijeenkomst. Het boetiek hotel is gevestigd in het voormalige gevangenisgebouw Schutterswei.

De vergaderzalen & hotelkamers

Naast een conferentieruimte met moderne voorzieningen biedt het hotel 3 vergaderzalen. Daarnaast kunt u uw vergadering combineren met een verblijf in dit boetiek hotel. Tevens is de  indeling van de oude gevangenis waarin het hotel zich heeft gevestigd met gevoel voor stijl omgetoverd tot een perfect design hotel.

De kamers beschikken over verschillende faciliteiten, een heerlijke inloopdouche en voldoende parkeergelegenheid. Deze locatie staat garant voor een inspirerend en ontspannen verblijf. Een uitstekende verbinding met zowel het openbaar vervoer als het wegennet maken een zakelijk verblijf meer dan comfortabel.

Culinair genieten & Vergaderen in een voormalige gevangenis.

Voor de fijnproevers onder ons is het op en top genieten in het restaurant.  Hier bent u dan ook zeker aan het juiste adres voor een culinair diner. Tevens is het niet zomaar een standaard restaurant, het is gelegen in een voormalig gevangenis.