Menu
Nieuws

Bijzondere vergaderlocatie aan het strand

Als u opzoek bent naar een vergaderlocatie op het strand dan zit u goed. Wij bieden namelijk bijzondere vergaderlocaties aan het strand aan. Tevens zijn onze vergaderarrangementen compleet verzorgd en naar uw wensen aan te passen. Onderstaand heb ik voor u 3 bijzondere vergaderlocaties aan het strand.

Vergaderen met de voeten in het zand – Egmond aan zee

Dit schitterend gelegen strandhotel, direct aan het strand, biedt uitstekende faciliteiten voor een meerdaagse meeting met het strand voor de deur heerlijk om af en toe even een frisse neus te halen en het strand op te lopen. Het Strandhotel beschikt over 2 zalen met een maximum van 100 personen in theateropstelling. De zalen zijn zeer comfortabel ingericht en altijd inclusief gebruik van flipover, whiteboard en beamer. De twee zalen in het hotel zijn te reserveren in diverse opstellingen, ook voor recepties en partijen.

Bijzondere vergaderlocatie aan het strand – IJmuiden

Een compleet verzorgt vergaderarrangement in IJmuiden? Dat kan met dit 32-uurs vergaderarrangement aan het strand op 150 meter afstand van het hotel. Dit is de ideale locatie om te vergaderen en om te ontspannen. Het hotel beschikt over 146 comfortabele kamers en suites. Tevens beschikt het hotel over 14 vergaderzalen en een unieke conference & event floor die ruimte biedt tot 900 personen.

Bijzondere vergaderlocatie aan het strand met adembenemend uitzicht

Voor een meerdaagse vergadering, training of andere zakelijke bijeenkomst aan zee heeft u hier een toplocatie. Zee, strand, duinen en steden als Amsterdam, Alkmaar en Haarlem liggen in de nabije omgeving en de zalen zijn van alle gemakken voorzien en bieden een adembenemend uitzicht. De locatie heeft 43 kamers met zeezicht (verschillende categorieën), allemaal met een adembenemend uitzicht op de zee, strand en de duinen.