Menu
Nieuws

Teambuilding – Unieke Zeiltocht

Dit Teambuilding  – Unieke Zeiltocht is een competitieve zeildagtocht met unieke Botters. Ideaal voor teambuilding of zomaar met uw collega’s! Een ware belevenis op het Veluwemeer.

Competitieve en unieke zeiltocht

De Palingrace is een initiatief van een groot aantal Botter-schippers. Welk team wordt de winnaar? Wie levert het eerste het paling kistje af en mag met de prijsuitreiking het felbegeerde pondje paling mee naar huis nemen? De Palingrace is een evenement waar verschillende bedrijven tijdens het zeilseizoen aan deelnemen.

Teambuilding – Unieke Zeiltocht

Een team bestaat uit maximaal 12 personen per Botter. Er kunnen meerdere schepen tegelijk varen. Tevens bepaalt het team met advies van een ervaren botterschipper en maat hoe de route het beste gezeild kan worden. Door middel van de banenkaart. De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht.

De Authentieke Botters – Teambuilding – Unieke Zeiltocht

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

Boek een competitieve zeildagtocht met unieke Botters!