Menu
Nieuws / Vergaderen en overnachten

Vergaderen op een prachtig landgoed – 3-TIPS

Vergaderen op een prachtig landgoed met uw collega’s kan de vergadering een extra dimensie geven. Bovendien zijn er in Nederland zijn veel landgoederen waar u zou kunnen vergaderen. Onderstaand heb ik voor u 3-TIPS om te vergaderen op een prachtig landgoed.

Meerdaags vergaderen op een prachtig landgoed op de Veluwe

Dit unieke hotel is prachtig gelegen op een historisch en koninklijk landgoed in het Gelderse dorpje Ellecom. Een top accommodatie voor het houden van uw zakelijke bijeenkomst. Ten slotte beschikt het hotel over 15 multifunctionele vergaderzalen met een capaciteit van 250 personen.

Vergaderen op een landgoed in Noord-Brabant

Op een steenworp afstand van ’s-Hertogenbosch ligt verscholen in een park het monumentale Landgoed. Deze unieke locatie heeft u alles te bieden om uw vergadering of congres tot een succes te maken. Het landgoed beschikt niet alleen over 20 vergaderzalen maar ook over 89 hotelkamers. U kunt tenslotte vergaderen en overnachten, tevens staat er in de ochtend een heerlijk ontbijt klaar in de eetzaal.

Meerdaagse bijeenkomst in Twente

Midden in het Twentse coulisselandschap, ligt dit meest complete hotel van Nederland. Wij verwelkomen u en uw gasten graag in het hotel en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Daarnaast heeft u één aanspreekpunt gedurende uw verblijf. De zalen hebben verschillende formaten en er zijn diverse opstellingen mogelijk. Bovendien beschikt deze locatie over 7 multifunctionele zalen met een maximum capaciteit voor 250 personen.