Menu
Nieuws

Dagje uit in Giethoorn met collega’s 3-TIPS

Samen een dagje uit in Giethoorn met collega’s? Giethoorn is het sprookjesachtige dorp in Nederland en wordt per jaar door 1 miljoen bezoekers bezocht van over de hele wereld. Dit is een prachtig dorp waar er genoeg te doen is voor iedereen. Met uw collega’s samen een onvergetelijke dag beleven doe je in Giethoorn.

Wij bieden erg leuke arrangementen aan in Giethoorn. Onderstaand 3-TIPS:

Het elektrische bedrijfsuitje in Giethoorn – Varen en High Tea

Samen met uw collega’s gaat u met de elektrische fiets de omgeving van Giethoorn verkennen. Als u terug komt na de fietstocht stapt u aan boord van de rondvaartboot en verkent u het schitterende dorp vanaf het water. Terug in het restaurant staat er een heerlijke high tea voor jullie klaar.

Dagje uit in Giethoorn met collega’s – Punter puzzelroute

Met uw collega’s gaat u Giethoorn en har vele mogelijkheden ontdekken. Tijdens dit bedrijfsuitje geniet u naast diverse activiteiten ook van heerlijke culinaire hapjes en gerechten. Dit ontdek bedrijfsuitje is een basis arrangement voor een gezellige dag met uw collega’s.

Virtual reality bedrijfsuitje in Overijssel

Als u opzoek bent naar een origineel bedrijfsuitje dan is dit arrangement precies waar u naar opzoek bent. Combineer het ouderwetse varen met onze nieuwe VR-Game. Maak kennis met ons Burgers en Grill restaurant in het centrum van Giethoorn. De ideale start locatie voor jullie bedrijfsuitje. U kunt dan een keuze maken uit het Virtual reality Moordspel of uit La Casi di Papel.