Menu
Nieuws

Actief bedrijfsuitje op de Veluwe

Als u op zoek bent naar een actief teamuitje, dan hoeft u niet verder te zoeken. Met ons Actief bedrijfsuitje op de Veluwe heeft u alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke dag met uw team.

Actief bedrijfsuitje op de Veluwe

Ons arrangement begint met een leuke en uitdagende buggy- en quad rit. Hiermee kunt u de natuur in en samen met uw collega’s de strijd aangaan tegen de elementen. Dit is een geweldige manier om de teamgeest te versterken en tegelijkertijd te genieten van de prachtige omgeving. 

Na de rit gaan we naar de bowlingbaan. Hier kunt u samen met uw teamgenoten bowlen en de strijd aangaan voor de eerste plaats. Dit is een geweldige manier om de competitie aan te gaan en tegelijkertijd te lachen met uw collega’s.

Aan het einde van de dag zullen we een heerlijke barbecue organiseren, waar u en uw teamgenoten kunt genieten van een lekkere maaltijd, terwijl u terugkijkt op de dag en de ervaringen deelt.

Met ons bedrijfsuitje garanderen we u een onvergetelijke dag vol actie, plezier enActief bedrijfsuitje op de Veluwe teambuilding. Neem contact met ons op om uw Actief bedrijfsuitje op de Veluwe te boeken.

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijkuit.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Bel: 088-5405850