Menu
Nieuws

Unieke groepsreis Valencia

Ontdek deze Unieke groepsreis Valencia samen met uw team! Een groepsreis naar Valencia is een unieke manier om samen met uw collega’s te genieten van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft. Tevens staat Valencia de laatste jaren in onze top 3 van groepsreis bestemmingen. Dit komt door de prachtige architectuur en de vele leuke activiteiten die er te doen zijn.

Unieke groepsreis Valencia

Tijdens de reis zult u de kans krijgen om heerlijke gerechten te proeven tijdens de Tapas Tour, te lunchen bij een van de hipste strandtenten, een prachtige Catamaran Tour te maken en te genieten van een echt Spaans Paella diner.

Na de Tapas Tour is het tijd om te ontspannen bij een van de hipste strandtenten. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijke lunch terwijl u geniet van het prachtige uitzicht over de zee. Tijdens de Catamaran Tour krijgt u de kans om de stad vanaf een ander perspectief te bekijken, terwijl u geniet van de zon en de zee.

De reis wordt afgesloten met een echt Spaans Paella diner. Tevens krijgt u hierbij de kans om te proeven van de traditionele Paella, die zo’n belangrijk onderdeel is van de Spaanse cultuur. Tevens is het een geweldige manier om de reis af te sluiten en om samen met uw collega’s terug te kijken op een geweldige tijd in Valencia.

Maak kennis met Valencia!

Een groepsreis naar Valencia is een unieke ervaring die u samen met uw collega’s zult koesteren. Tevens heeft deze stad zoveel te bieden en zal de reis zeker bijdragen aan een betere teambuilding.

Wij raden iedereen aan om een groepsreis naar Valencia te overwegen, u zult er geen spijt van krijgen!

Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer: 088-5405850.

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijkuit.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850