Menu
Nieuws

Teamuitje in Winterberg – Weekendje Skiën

Op zoek naar een onvergetelijk wintersport weekend vol actie, sport, ontspanning en plezier?  Wij hebben voor u ons Teamuitje in Winterberg – Weekendje Skiën arrangement! Kom eens lekker skiën of snowboarden met uw collega’s in het Sauerland. Een paar uurtjes rijden vanaf Arnhem en u bent in het mooie Sauerland waar wij compleet verzorgde wintersport weekenden verzorgen.

Teamuitje in Winterberg – Weekendje Skiën

Deze specialist is al vele jaren de specialist in het organiseren van sportieve en actieve uitjes in Sauerland. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuildingsprogramma, relatie dag of een vergadering. Wij nemen u alle zorg en organisatie graag uit handen.

Onze faciliteiten

Wij bieden voorbeeldprogramma’s die op basis van uw wensen en voorkeuren van uw gezelschap geheel op maat gemaakt kunnen worden zodat u de dag van uw leven heeft in Sauerland of meerdaagse kunt genieten in deze schitterende omgeving. Geef uw wensen door en dan kijken wij of we deze in vervulling kunnen laten gaan.

De prachtige omgeving

Van december tot en met maart is het winter in het Sauerland. Tijd dus voor skiën, langlaufen, snowboarden en het altijd hilarische sleeën. Geniet met collega’s, uw team of hele bedrijf van een compleet verzorgde dag of weekend met leuke activiteiten. Beleef de echte Sneeuwpret samen!

Meer informatie kunt u vinden op onze website. Teamuitje in Winterberg – Weekendje Skiën arrangement!