Menu
Nieuws

Vergaderen en overnachten in een kasteel

Vergaderen en overnachten in een kasteel doet u in het Limburgs heuvellandschap. Ervaar het echte bourgondische gevoel in eigen land. Meetings en events staan bij ons in het teken van gastronomie, historie en beleving.

Vergaderen en overnachten in een kasteel

Deze locatie heeft 22 vergaderruimtes met een capaciteit tot 350 personen. Onze grootste vergaderruimte heeft een oppervlakte van 330m2 en beschikt over een eigen lounge. Alle ruimtes zijn voorzien van moderne audiovisuele middelen. Daarnaast beschikken we over 3 buitenterrassen welke toegang hebben tot onze kasteeltuin; een ideale plek voor recepties en barbecues.

Het prachtige landgoed van het Kasteel is de ideale locatie voor uw vergadering.

Culinair vergaderen op een prachtige locatie

De chef-kok laat u in het restaurant kennismaken met Zuid-Limburg. De chef-kok is altijd werkzaam geweest in de top-gastronomie van Nederland en heeft zijn sporen verdiend in diverse sterrenrestaurants. Daarnaast proeft u zijn signatuur terug in elk gerecht, van amuse tot dessert. Geïnspireerd door de omgeving en vol passie bereidt het team van onze chef-kok de mooiste gerechten met de allerbeste verse biologische lokale producten.

Vergaderen in een sfeervolle locatie waar samen centraal staat dan is deze locatie de juiste keuze. Door de verscheidenheid aan ruimtes voelen zowel kleine als grote groepen zich thuis. Tevens maakt de veelzijdigheid van het landgoed deze locatie de ideale vergaderlocatie.