Menu
Nieuws

Dagje Fun en Plezier beleven met collega’s.

Bent u opzoek naar een leuk bedrijfsuitje voor u en uw collega’s ? Dan heb ik voor u onderstaand 3 TIPS voor
een dagje Fun en Plezier beleven met collega’s.

Actief bedrijfsuitje op de Veluwe – Bowlen, Buggy en Quadrijden

Met dit actieve arrangement gaat u buggy en quad rijden, bowlen en aansluitend lekker barbecueën. Op verkenning met een stoere buggy. Daarnaast mag een buggy bestuurd worden met een geldig rijbewijs b en gezond verstand. Een mooie route langs bijzondere plekjes op de Veluwe, zal u veel plezier bezorgen. Het buggy rijden wordt afgewisseld met Quad rijden.

Uniek bedrijfsuitje op de Veluwe- E-scooter Puzzeltocht met GPS

Wilt u collega’s een geweldig dagje uit op de Veluwe beleven? Stap dan op de e-scooter met GPS en ga al puzzelend dit prachtige natuurgebied verkennen. Een actief en vooral gezellig groepsuitje.  Voor het diner verwelkomen wij u graag in het restaurant ongecompliceerd eten, bereid met top ingrediënten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. De bosrijke omgeving en de uitstraling van deze chalets garanderen een onvergetelijk verblijf!

Dagje Fun en Plezier beleven met collega’s

Combi arrangement 4×4 rijden, Quad rijden, Power turn en lasergame. Actie, samenwerking, behendigheid en sensatie komen steeds weer terug bij deze super stoere activiteiten. Neem collega’s mee voor dit stoere uitje waar de adrenaline van los komt.  Tevens is de groene omgeving perfect voor allerlei activiteiten. Het hotel is gelegen op de Veluwe tussen Harderwijk en Nunspeet op maar liefst slechts 5 minuten afstand van het Veluwemeer.