Menu
Nieuws

Teambuilding activiteiten

Bijzondere en originele teambuilding activiteiten. Wij bieden veel verschillende teambuilding activiteiten aan voor u en uw team. Overleg samen met uw team en kom erachter wat iedereen leuk vindt om te doen. Daarnaast helpen wij u graag met het plannen van uw Teambuilding activiteit. Er zit zeker iets tussen wat bij jullie past!

Neem ook een kijkje op onze website: Zakelijkuit.nl en bekijk ons gehele aanbod!

Ik heb voor u een aantal teambuilding activiteiten onder elkaar gezet, waar u wellicht interesse in heeft.

Rutschen mit Anton – Teambuilding in de sneeuw

Tijdens het Teambuildingarrangement hebben de deelnemers na aankomst keuze uit zelfstandig skiën of snowboarden, deelnemen aan een beginners les of een van de andere leuke activiteiten. Later op de dag wordt er in groepsverband deelgenomen aan Rutschen mit Anton. Daarnaast wordt de middag spectaculair afgesloten met de gehele groep tijdens het sleeen. Dit programma is inclusief 1 overnachting.

Teambuilding op de Veluwe – groepsuitje met GPS en GSM

Een groepsuitje met een spel waarbij verschillende facetten van oriëntatie en visuele hulpmiddelen aan de orde komen. Samenwerking staat hierbij voorop! Tevens zullen de opdrachten in teamverband uitgevoerd worden. Ideaal groepsuitje voor teambuiling.

Teambuilding op de Veluwe – Buggy rijden en Bowlen

Met dit actieve arrangement gaat u buggy rijden, bowlen en aansluitend lekker samen spare ribs eten. Dit arrangement is inclusief 1 overnachting in een van onze groepsaccommodaties. Het is mogelijk om zelf uw arrangement samen te stellen. Daarnaast kunnen wij ook activiteiten combineren en een speciale dag op maat voor u maken. Tevens zijn de mogelijkheden onbeperkt en wij maken graag een offerte passend bij uw wensen en budget.

Uitdagend bedrijfsuitje voor de echte Teamplayers

Het meest spannende en uitdagende bedrijfsuitje voor teambuilding, begint bij u op het bedrijf. Het SWAT Team komt de rust bruut verstoren en arresteert u met uw collega’s. Jullie hebben de maatschappelijke gedragsregels overtreden. Durft u het aan dit teamuitje te boeken?

Neem ook eens een kijkje op: Leuk Teamuitje

Culinair teambuildingsarrangement – Fort Boyard met BBQ

Een teambuildings activiteit door donkere gangen en op hoogte moet u met uw team zoveel mogelijk punten verzamelen om de kluis te kraken. Vind als eerste team de kluis en kraak de code binnen de tijd! De punten kunt u verdienen door onder andere het oplossen van puzzels, het overwinnen van hindernissen en opdrachten met pijl en boog! Hoe precies en welke uitdagingen u nog meer tegenkomt? Dat houden we nog even geheim!

ALL-IN Bedrijfsuitje in Giethoorn – Inclusief Varen, Eten en Drinken

Genieten van een Rondvaart of Fluistertocht door het bijzondere en unieke waterdorp Giethoorn. Na de vaart heeft u de tijd om het dorp te voet te ontdekken. Daarnaast sluit u dit bedrijfsuitje af met een heerlijk buffet of een gezellige barbecue inclusief een 2 uur durend drankarrangement. Een compleet verzorgd bedrijfsuitje met de collega’s.

Voor meer ideeën kijkt u op onze website: Teambuilding Idee

Meerdaags maffia bedrijfsweekend in de Weerribben

Kom met uw collega’s genieten van een meerdaags bedrijfsuitje in de Weerribben. Overnacht in een luxe watervilla en maak kennis met leuke activiteiten. Dit weekend staat in het teken van de maffia van casino spelen tot prison break alles is tot in detail doorgevoerd.

Uniek bedrijfsuitje op de Veluwe- E-scooter Puzzeltocht met GPS

Wilt u collega’s een geweldig dagje uit op de Veluwe beleven? Stap dan op de e-scooter met GPS en ga al puzzelend dit prachtige natuurgebied verkennen. Een geweldige manier om dicht bij de natuur te zijn, veel te zien en om met uw team een geweldig dagje uit te beleven. Een actief en vooral gezellige groepsactiviteit. 

Nog steeds niet gevonden waar u naar opzoek bent voor uw team? Wellicht kunt u dan eens kijken op onze website: 1001 Bedrijfsuitjes!

U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen, zodat we samen uw wensen kunnen bespreken en een passend bedrijfsuitje voor u kunnen samenstellen. U kunt ons telefonisch bereiken op: 088-5405850

Met vriendelijk groet,
Robin Sanders
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850