Menu
Nieuws

Congreslocatie in Brabant

Bent u opzoek naar een Congreslocatie in Brabant? In Eindhoven is deze industriƫle en artistieke locatie geschikt voor bijeenkomsten tot 400 personen. Het hotel biedt 3 multifunctionele zalen tot maximaal 175 personen en in combinatie zelfs tot 400 personen. Daarnaast is het hotel uniek gelegen op slechts 10 minuten loopafstand van het treinstation en tevens goed bereikbaar met de auto.

Congreslocatie in Brabant

Dit is een 4-sterren art hotel, gelegen in het artistieke centrum van Eindhoven. Inmiddels omgetoverd tot een artistiek en modern hotel met een industrieel karakter. Geen enkele kamer is hetzelfde! Daarnaast zijn de prachtige 4 meter hoge plafonds in de Loft kamers kenmerkend voor het industriƫle karakter van het hotel.

De vergaderzalen

De zalen zijn voorzien van de nieuwste technische apparatuur. Daarnaast hebben de zalen volop daglicht en zijn gemakkelijk geheel te verduisteren. Tevens denkt het professionele Meetings & Events team graag met u mee om samen tot een succesvolle bijeenkomst te komen.

Parkeergelegenheid

Het hotel beschikt over een beperkt aantal parkeerplaatsen in de garage onder het hotel. Parkeren is op basis van beschikbaarheid, reserveren is niet mogelijk. Bovendien bevindt er tegenover het hotel een parkeergarage. Uitrijkaarten met korting zijn te koop bij de receptie van het hotel.

Kijk op onze website als u meer wilt weten over deze Congreslocatie in Brabant!