Menu
Nieuws

Bedrijfsuitje met overnachting

Bent u dit jaar aan de beurt om voor uw collega’s een bedrijfsuitje met overnachting te organiseren? Voor u en uw collega’s is er met ons complete aanbod aan Bedrijfsuitje met overnachting vast wel iets te vinden wat bij jullie past. Uiteraard kan er ook een passend programma op maat worden gemaakt. Zo plant u een fantastisch bedrijfsuitje met overnachting!  

Stap 1 – Wanneer?
Ten eerste is het belangrijk dat u een geschikte datum kiest waarop iedereen kan. Dit kan soms erg lastig zijn, maar is wel zeer belangrijk. Plan een datum ruim van te voren, dan weet u bijna zeker dat die datum nog beschikbaar is. Hebben u en uw collega’s een datum gekozen? Super! De moeilijkste stap voor een bedrijfsuitje organiseren heeft u nu gehad.

Stap 2 – Waar?
Nu de datum van het bedrijfsuitje met overnachting is bepaald, kan er worden gekeken naar een geschikte locatie. Wilt u het bedrijfsuitje laten plaatsvinden in Nederland of liever in het buitenland? Komt de groep met de auto en wilt u bij de locatie parkeren of wordt er met het openbaar vervoer gereisd? Breng de wensen van uw gezelschap zo goed mogelijk in kaart, zodat wij samen met u een geschikte locatie kunnen afstemmen.

Stap 3 – Wat?
Wat willen jullie doen tijdens het bedrijfsuitje met overnachting? Staat het bedrijfsuitje voor ontspanning en een gezellige tijd doorbrengen met uw collega’s of juist voor een actief bedrijfsuitje met overnachting en teambuilding?  

U kunt ook een kijkje nemen op onze website: bedrijfsweekend.tips
Onderstaande suggesties staan garant voor een onvergetelijk bedrijfsuitje met overnachting.

Bedrijfsuitje met overnachting Overijssel

Een crimineel goed teamweekend in Overijssel

Bent u samen met uw collega’s helemaal gek van Escape Rooms en hebben jullie de locaties bij jullie in de buurt wel gezien? Speciaal voor alle Escape Room liefhebbers hebben wij een 3-daags bedrijfsuitje met overnachting samengesteld waarbij meerdere escape games aan bod komen.

Bedrijfsweekend met leuke activiteiten in de Weerribben

Heerlijk met uw collega’s bijkomen? Dan is dit 3-daagse bedrijfsweekend met overnachting in Overijssel echt iets voor uw uitje! U overnacht 2 nachten in een 4-, 6- of 8-persoons villa, waar u alle ruimte heeft. Het Bedrijfsuitje met overnachting zit ook boordevol leuke teambuildings activiteiten.

DAF rijden, Escape game en Pubquiz 

Kom met uw collega’s genieten van een origineel teamweekend in de Weerribben. Het programma is volledig verzorgd met de leukste activiteiten als Daf rijden, een gave Escape game en een leuke pubquiz. Verblijf in een luxe watervilla met een privé sloep.  

  

Bedrijfsuitje met overnachting Veluwe

Feestarrangement op de Veluwe

Op 5 minuten afstand van het Veluwemeer aan de rand van de Veluwe vindt u dit hotel. Deze locatie biedt diverse activiteiten aan, waaronder ook complete feestavonden met overnachting. Dus is het tijd voor een  feestje samen met collega’s neem dan eens een kijkje op dit arrangement!  

  

Bedrijfsuitje op de Veluwe met overnachting in Finse Chalets

Een ALL-IN teamweekend op de Veluwe met teambuildingsactiviteiten als een avond GPS tocht, boogschieten en nog veel meer activiteiten en als afsluiter van dit teambuildings arrangement een prijsuitreiking en film van uw activiteiten op grootbeeld. 

Bedrijfsuitje met overnachting op de Veluwe

Geniet van het buggyrijden, bowlen en ribs & wings eten op de Veluwe. Een stoer uitje wat zeker geschikt is voor een actief en origineel bedrijfsuitje. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer uitgebreid. Zo kunt u uw eigen bedrijfsweekend met overnachting samenstellen. 

Voor nog meer bedrijfsuitjes kunt u ook een kijkje nemen op onze website: meerdaagsbedrijfsuitje.nl

Bedrijfsuitje met overnachting België / Duitsland

Middeleeuws Spektakel in Brugge

Voor de ultieme Middeleeuwse sensatie gaat u naar Brugge. De gehele binnenstad is een sprookje! De fantastisch bewaard gebleven stad schopte het al eens tot culturele hoofdstad van Europa. Daarnaast verzorgen wij een bijzonder bedrijfsuitje met overnachting om Brugge op een originele manier te ontdekken.

Bedrijfsuitje met overnachting naar Antwerpen

Voor een origineel bedrijfsuitje met het team hoeft u niet altijd ver te reizen. Met de bestemming Antwerpen heeft u een wereldstad van formaat. Verder zit dit programma zit vol met leuke activiteiten en ruimte om deze gezellige stad goed te ontdekken.

Bedrijfsuitje – Ontdekkingsreis naar Berlijn

Tijdens dit actieve bedrijfsweekend met overnachting maakt u kennis met de veelzijdige stad Berlijn. De stad met historische en moderne verrassingen. Tevens wordt de reis volledig begeleid en is geheel naar uw wensen aan te passen met leuke activiteiten en culinaire hoogtepunten.

Origineel bedrijfsuitje aan de kust

Teambuilding weekend Egmond aan Zee

Tijdens dit Teamweekend met overnachting aan de kust overnacht u in een prachtig hotel. De reisbegeleiding zal er voor zorgen dat het bedrijfsweekend met overnachting in goede banen loopt. Daarnaast bestaat het programma uit een leuke escape game en teambuildingsactiviteiten op het strand.

Bedrijfsuitje met overnachting op de Wadden

Teambuilding op de Waddeneilanden

Naast de georganiseerde activiteiten zijn er genoeg mogelijkheden voor vrije invulling van het programma. Reis met uw team af naar de Wadden voor een bedrijfsweekend met overnachting en teambuilding!

 Bent u er toch nog niet helemaal uit wat u zoekt? U kunt telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 088-5405850. Wij helpen u graag met het organiseren van uw bedrijfsuitje met overnachting!

U kunt eventueel ook eens een kijkje nemen op onze website: bedrijfsweekendjeweg.nl

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Businessbookers.nl
088-5405850