Menu
Nieuws

Teamweekend plannen op de Veluwe

Een Teamweekend plannen op de Veluwe. Ik help u graag met het uitzoeken en met het plannen van uw Teamweekend! Ik heb voor u de onderstaande TIP voor een Teamweekend op de Veluwe.

Deze locatie ligt midden in de Veluwse bossen. De ideale plek voor een Teamweekend. Zo ontstaat vanzelf ruimte voor samenwerking en nieuwe ideeën. Daarnaast biedt het hotel 101 hotelkamers. Bij deze locatie bent u verzekerd van een onbezorgd verblijf voor zakelijk doeleinden.

Teamweekend plannen op de Veluwe

Als u de Veluwe binnenrijdt ontkomt u niet aan de prachtige uitgestrekte weides en talloze bossen. Het prachtige 4-sterren hotel ligt midden op de Veluwe en dichtbij de gezellige stad Arnhem. De prachtige omgeving leent zich perfect voor een Teamweekend op de Veluwe. Het hotel ligt in een zeer groenrijke en aantrekkelijke omgeving.

Diverse activiteiten

Golfen in het Bos:
Bij Golfen in het bos zijn de regels anders dan bij gewoon golf. Een golfvaardigheidsbewijs is niet nodig en iedereen kan met dit spel meedoen.
Kraak de Kluis (binnen Programma):
Een aantal koffers liggen naast elkaar opgesteld. Een klok wordt gestart en de teams (max 5 personen per team) krijgen het signaal dat de envelop die op de koffer ligt geopend mag worden. Het team dat als eerste de kluis weet te openen mag zich de winnaar van Kraak de Kluis noemen.
Op jacht naar de Borrel:
De groep wordt onderverdeeld in verschillende subgroepen van ongeveer 4 personen. Na uitleg en openen van de koffer gaat men op zoek naar hints om de eerste aanwijzingen te vinden waar de borrel gaat plaatsvinden.

Neem een kijkje op: Teamweekend plannen op de Veluwe voor nog veel meer leuke activiteiten.

Alvast veel plezier tijdens uw volgende Teamweekend!