Menu
Nieuws

Unieke en duurzame vergaderlocatie

Als u op zoek bent naar een unieke en duurzame vergaderlocatie in de buurt van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een bijzondere vergaderlocatie aan waar u kunt vergaderen in een groene omgeving, midden in de natuur.

Unieke en duurzame vergaderlocatie Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug

Bij deze vergaderlocatie kunt u niet alleen genieten van de rustige sfeer en de natuurlijke elementen in de accommodatie, maar ook van een heerlijke lunch in samenwerking met lokale ondernemers. Zo draagt u ook nog eens bij aan een duurzame samenleving.

Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een wandeling door het bosrijke gebied van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, waar u kunt ontspannen en nieuwe inspiratie opdoet voor uw vergadering. Daarnaast is de kleinschaligheid van de vergaderlocatie zorgt ervoor dat u zich helemaal kunt concentreren op uw vergadering en dat u alle aandacht krijgt die u nodig heeft.

Kortom, onze unieke en duurzame vergaderlocatie biedt u alles wat u nodig heeft om uw vergadering tot een succes te maken. Geniet van de rustige omgeving, de lokale lekkernijen en de inspirerende natuur en ervaar zelf de voordelen van vergaderen op een duurzame locatie aan de Utrechtse Heuvelrug.

Wij heten u van harte welkom!

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijk.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850