Menu
Congrescentrum / Nieuws

5 Vergaderaanbiedingen in de Achterhoek

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Kom naar de Achterhoek! Bekijk onze top 5 vergaderaanbiedingen in de Achterhoek.

Achterhoeks vergaderen op een prachtige Villa
Laat u verrassen door het schitterende monumentale en karakteristieke gebouw, het eigentijdse interieur, het professionele personeel maar vooral de relaxte sfeer. De villa beschikt over sfeervolle vergaderruimtes, geschikt voor verschillende groepsgroottes. Het ligt in een prachtig park op 5 minuten loopafstand van het centrum van Doetinchem.

Vergaderen in de natuur – eigenzinnige vergaderlocatie in Lochem
Wij staan voor eigenzinnig en uniek. En dat merkt u in ons vergaderaanbod. Een van de meest bijzondere en exclusieve vergaderlocaties van de Achterhoek vindt u in Lochem, nabij Zutphen en Deventer.

Vergaderlocatie in de Achterhoek op een uitgestrekt Gelders landgoed
Het sfeervolle landgoed is dé perfecte locatie voor uw vergaderingen, congressen, trainingsweekenden, conferenties of presentaties. Of u een bijeenkomst voor 2 of 200 personen wilt organiseren, het kan allemaal op ons Landgoed. Er staan 17 moderne, functionele zalen, 11 discussiekamers en een theaterzaal voor grote groepen tot uw beschikking voorzien van airco, daglicht en moderne apparatuur. Mogelijkheid voor outdoor activiteiten.

Vergaderen in de Achterhoek – 8 uurs aanbieding
Rust en ruimte zijn ingrediënten die zeker bijdragen aan een goed resultaat van uw meeting. Vanuit deze locatie loopt u zo de bossen in, kunt u tussentijds iets actiefs doen, culinair hoeft u zich geen zorgen te maken en dat voor een uitstekende prijs!

8-uurs vergaderarrangement – Stijlvol vergaderen in Gelderland
Deze monumentale villa beschikt over sfeervolle vergaderruimtes, geschikt voor verschillende groepsgroottes. Laat u verrassen door het schitterende karakteristieke gebouw.

Met hartelijke groet,
Zakelijk.nl