Menu
Nieuws

Teamweekend op de Veluwe – Racen, Bowlen en X-Cube

Teamweekend op de Veluwe – Racen, Bowlen en X-Cube!
Ga er samen met het hele team twee dagen op uit tijdens een teamweekend vol fanatisme en teamwork. Beleef een real-life F1 experience en strijd tegen elkaar op de bowlingbaan. Werk goed samen tijdens de digitale X-Cube escape room en los de raadsels op. Verblijf in een mooie groepsboerderij en ervaar de gezelligheid met het hele team tijdens dit onvergetelijke weekend.

Teamweekend op de Veluwe – Racen, Bowlen en X-Cube! 

F1 real life experience
Beleef de meest geweldige F1 experience, nog nooit heeft u de Formule 1 cockpit omstandigheden van zo dichtbij ervaren! Het F1 Race Center is voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van race simulatoren. Tijdens het racen op de grote schermen ervaar je hoe het is om een echte coureur te zijn. Sterker nog, deze F1 simulatoren worden ook gebruikt door de professionals voor trainingsdoeleinden. Ex-F1 coureur Robert Doornbos heeft onze racelounge geopend en op dezelfde stoel gezeten als waar u dadelijk in gaat zitten.

Bedrock Bowling
Aan de sfeer zal het niet liggen bij Bedrock Bowling! Het lijkt net of u terug gaat naar het stenen tijdperk in de grotachtige omgeving van de bowlingbaan. Ga met de collega’s de strijd aan op de interactieve bowlingbanen. Kies het spel dat bij u past via het moderne touchscreen scherm en bestel zelfs uw eigen drankjes met 1 klik op het scherm. Zo hoeft u geen moment te missen van het spannende spel en kunt u optimaal genieten van de gezelligheid en strijd onder elkaar!

X-Cube
De X-Cube is de digitale ESCAPEROOM van de toekomst met een spannende verhaallijn! U staat in een ruimte met dikke touchscreens voorzien van 5 kanaals Dolby Digitaal geluid. Samen met uw team gaat u raadsels oplossen, codes kraken, afluisterapparatuur opsporen en uiteindelijk de waarheid achterhalen. U heeft een half uur de tijd. Werk als team dus goed samen om de hoogste score neer te zetten.

 

Ruime groepsboerderij

Deze ruime groepsboerderij biedt voldoende ruimte voor maximaal 20 personen, verdeeld over twee verdiepingen. Er zijn zes slaapkamers, twee bedsteden en drie badkamers beschikbaar. Op de begane grond bevindt zich een ruime keuken met twee grote eettafels, een tussenkamer, een woonkamer met televisie, een 2-persoons slaapkamer en een luxe badkamer. De bovenverdieping beschikt over vijf slaapkamers, twee bedsteden, twee badkamers en twee aparte toiletten. De afsluitbare tuin biedt veel privacy en ruimte om buiten te zitten. Kortom, de perfecte accommodatie voor een gezellig en comfortabel verblijf met een grote groep.

 

 

 

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijk.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850