Menu
Nieuws

Teamweekend at the Prison in Overijssel

Zijn u en uw collega’s goed in samenwerken? Dan hebben wij voor u een 3 daags teamweekend samengesteld waarbij meerdere escape games aan bod komen. Een onvergetelijk teamweekend at the Prison in Overijssel.

Teamweekend at the Prison in Overijssel

Dit teamweekend in Overijssel is een speciaal weekend waarbij meerdere escape games aan bod komen.

Rustieke en warme sfeer

Samen met de authentieke dorpen Giethoorn en Blokzijl en cultureel erfgoed Maatschappij van de Weldadigheid op steenworp afstand biedt dit villapark voor ieders wat wils. Daarnaast kunt u in het restaurant lunchen, loungen en dineren.

Voorbeeld programma

Op vrijdag begint uw teamweekend en kunt u de sleutel ophalen van uw accommodatie. In de avond zal er een leuke escapegame plaats vinden. Op zaterdag krijgt u een heerlijk ontbijt in uw woning en komen de cipiers u arresteren en krijgen jullie een bijpassende kledij. Tevens krijt u van de keuken cipiers een gevangenis lunch. Daarnaast gaat u onder begeleiding van de cipiers de gevangenisopstand beleven. Aansluitend wordt u op de gevangenis transport gezet en is de escapegame echt begonnen!

Teambuilding in Overijssel

Een vergaderlocatie gelegen middenin de natuur met diverse mogelijkheden. De vergaderruimtes bieden ruimte tot 200 personen en zijn in verschillende opstellingen om te bouwen. Tijdens een meerdaags arrangement verblijft u in een van de (groeps)woningen op basis van 1 of 2 personen per kamer, waarbij u de luxe van een hotel ervaart met comfort en privacy van een eigen woning.

Heel veel succes bij dit Teamweekend at the Prison!