Menu
Nieuws

Vergaderen op een prachtig kasteel in Limburg

Vergaderen op een prachtig kasteel in Limburg kan met ons meerdaags vergaderarrangement.
Het prachtige Kasteel in het Limburgs heuvellandschap laat u het echte bourgondische gevoel ervaren in eigen land.

Meeting & Events

Deze locatie heeft 22 vergaderruimtes met een capaciteit tot 350 personen. De grootste vergaderruimte heeft een oppervlakte van 330m2 en beschikt over een eigen lounge. Tevens zijn alle ruimtes voorzien van moderne audiovisuele middelen. Daarnaast beschikt deze locatie over 3 buitenterrassen welke toegang hebben tot de kasteeltuin. Tevens een ideale plek voor recepties en barbecues.

Culinair genieten in Limburg

Chef-kok  laat u in ons restaurant kennismaken met Zuid-Limburg.  Hij is altijd werkzaam geweest in de top-gastronomie van Nederland en heeft zijn sporen verdiend in diverse sterrenrestaurants. Zijn signatuur proeft u terug in elk gerecht, van amuse tot dessert. Daarnaast bereidt het team van de kok de mooiste gerechten met de allerbeste verse biologische lokale producten.

Vergaderen op een prachtig kasteel in Limburg

Vaals, het hoogste punt van Nederland, waar Nederland, België en Duitsland samenkomen. Vaals is het meest zuidoostelijke dorp van Nederland. Tevens mag Vaals zich door de ligging in een prachtig heuvellandschap tot de mooiste plaatsjes in de regio noemen. Tevens kunt u genieten van de natuurrijke omgeving en kom tot rust in het wellness center van het hotel.